otrdiena, 2007. gada 6. novembris

Ledusskapja spēles

Ap ko gan parasti virmo vislielākās kaislības ikvienā ģimenē? Protams, ka ap ledusskapi. Iedomājies, ka svētdienas rītā tā pavēlāk piecelies, ieej virtuvē, uzlej kafiju, pieej pie ledusskapja, bet tur kāds ar viltīga stratēģiska paņēmiena palīdzību ir pamanījies izdzert visu pienu. Ko darīt? Protams, ka dot prettriecienu tam kādam neatstājot ne grama saldējuma, ko vakarā panašķēt pie televizora.
Tādā īstenā spēlmaņu ģimenē ledusskapim noteikti var piešķirt vēl lielāku nozīmi un ledusskapja kaislības dažādot ar kādu no daudzajām ledusskapja spēlēm.

Ledusskapja šahs, dambrete, nardi, ķīniešu dambrete, domino, ledusskapja cirks un ledusskapja riču-raču. Ja parasti ļautiņi pie ledusskapja atstāj zīmītes "Zupa ir uz galda. Saslauki!", tad īstenu spēlmani tā vietā uz ledusskapja sagaida uzraksts "Your Turn!"
Saki nav laika tādām muļķībām, kā galda spēles? Veikt savu gājienu var pāris sekunžu laikā, tad kādēļ lai šīs sekundes nebūtu ikreiz, kad ieej virtuvē, lai paņemtu kādu našķi? Padomā, par cik ļoti inteliģentu jūsu ģimeni uzskatīs jūsu draugi, ja paziņosiet, ka ilgākais šaha mačs starp tevi un tavu sievu ir ildzis 3 mēnešus. :D
Vienīgais mīnuss, ko saskatu ledusskapja spēlēs ir aptaukošanās risks pārāk biežu ledusskapja apmeklējumu rezultātā.

Magnētiskās leckapju spēles var meklēt fridgeplay, kā arī vienkārši googlē pēc atslēgvārdiem "fridge games". ;)


Nav komentāru: