pirmdiena, 2007. gada 17. septembris

Spēles online

Online spēļu vietas, kuras atrodu par labu esam:
s3dconnector - Katanas ieceļotāji & Jūrasbraucēji
Spēcīga komūna, labs supports un forums ar daudz aktīviem dalībniekiem. Ļoti daudz latviešu spēlētāju. Kā arī mūsu pašu lettiņš ieņem pirmo vietu kopējā reitingā. (Hip Hip urā!) Lai spēlētu ir jāinstalē klients.
asobrain - Katanas ieceļotāji & Jūrasbraucēji & Pilsētas un bruņinieki, Carcassone (+ vēl divas spēles, ko nespēlēju)
Klanu sistēma, patīkami, ka nekas nav jāinstalē, lai spēlētu. Komūnas un atmosfēras ziņā gan spēcīgi atpaliek no s3d. Arī čupiem latviešu pretinieku. Iespējama arī spēle pret botiem.
Brettspiel Welt - Ļoti plašs spēļu klāsts, vislielākais prieks par Genial un 6 nimmt!.
Jauka vieta, kas nav samudrījusi spēļu nosaukumus līdz nepazīšanai. Var izmantot, lai uzspēlētu dažas Prāta Spēļu piedāvātās spēles pirms pirkšanas. Noder kaut intuitīvas vācu valodas zināšanas, jo lapas angļu versija ari ir pa pusei vāciski. :D
Gammonempire - Triktrakspēle
:D (backgammon)
Kvalitatīvākā backgammon online versija, kādu zinu. Instalējams klients. Daudz pretinieku, latvieši ir, bet negadās uzskriet pārāk bieži. Ir iespēja arī spēlēt uz īstu naudu. Piereģistrējoties izsniedz 20$, bet ja vēlaties viņus nezaudēt kādam turkam divās partijās, tad pirms metieties tādā afērā, patrennējieties uz "spēļu naudu" kādus pāris gadus, dienu dienā. ;)

Nav komentāru: